Met deze foto van Xueli Abbing ben ik genomineerd voor de “PIA d’Or Talent Award” 2017/2018 met als thema “Respect! Natuurlijk zit er een boodschap achter mijn foto. Respect heb ik voor Xueli! Ze komt op voor alle andere kinderen op de wereld met albinisme. Juist door haar looks is ze een veelgevraagd model. Het modellenwerk is leuk en belangrijk voor haar. Met haar foto’s kan ze haar verhaal vertellen.

Met deze foto van Xueli Abbing ben ik genomineerd voor de “PIA d’Or Talent Award” 2017/2018 met als thema “Respect! Natuurlijk zit er een boodschap achter mijn foto. Respect heb ik voor Xueli! Ze komt op voor alle andere kinderen op de wereld met albinisme. Juist door haar looks is ze een veelgevraagd model. Het modellenwerk is leuk en belangrijk voor haar. Met haar foto’s kan ze haar verhaal vertellen.